Sibelius Finland Experience

Paikka : Kansallissali 
Osoite : Aleksanterinkatu 44, 00100 Helsinki                                           

Aloitus ja kesto : klo 12.00, kesto n. tunti, ei väliaikaa

Syksyn 2017 lisäkonsertit:

- 28.10 klo 12
- 25.11 klo 12
- 9.12 klo 12

Lippujen ennakkotilaukset: sibelius@airtouch.fi

Vieraita pyydetään saapumaan 15 minuuttia ennen esitystä, ryhmiä mielellään 30 minuuttia ennen esitystä.

Kieli : Englanti, tervetulosanat suomeksi ja ruotsiksi

Hinta : 37 €, lapset alle 12 vuotta maksutta vanhempien seurassa. Hintaan sisältyy kuvitettu design CD levy, alkoholiton lähtömalja ja taiteilijatapaaminen. Lisäpalvelut, lounas- ja ravintola- sekä majoitusvaraukset Hotel Kämp. Kysy seniorialennusta.

Liput: www.ticketmaster.fi tai  www.stromma.fi tai tuntia ennen ovelta

Kapasiteetti : 120 asiakaspaikkaa

Myös yksityistilaisuudet mahdollisia

Sibelius Finland Experience on laadukas n 1 tunnin konsertti- ja audiovisuaalinen elämys. Esityksen juontaja kertoo esitettävien Sibeliuksen teosten sisällöstä ja taustoista niin, että vieraat voivat eläytyä ja nauttia kuulemastaan uudella tavalla. Konsertti koostuu esityksestä, jossa huipputaiteilijat flyygelin ja viulun kokoonpanolla soittavat Jean Sibeliuksen teokset Kuusi, Finlandia, Romanssi, Rondino ja Valse Triste. Samanaikaisesti taustalla esitettävä kuvakollaasi kertoo luontokuvien ja Erik Bruunin grafiikan avulla Suomesta ja suomalaisuudesta. Asiakkaat saavat lahjaksi Erik Bruunin suunnitteleman kuvitetun kahdeksan sivuisen CD-levyn, jolla Sibelius Finland Experience -teokset esittää huippupianistiduo Erik T. Tawaststjerna ja Hui-Ying Liu. Tilaisuuden jälkeen asiakkailla on mahdollisuus nauttia alkoholiton lähtömalja ja keskustella muusikoiden kanssa.

 

Matkanjärjestäjä- ja yritysmyynti :  sibelius@airtouch.fi tai puh +358 (20) 1557400

Jean Sibelius (1865-1957)  on Suomen kansallissäveltäjä. Hänen teoksensa kuvaavat Suomea, sen historiaa, suomalaista kansanluonnetta ja niiden keskeisiä elementtejä.  Sibeliuksen omaleimaiset ja arvostetut teokset ovat saavuttaneet suuren suosion ympäri maailmaa. Lukuisat huipputaiteilijat, orkesterit ja kapellimestarit esittävät hänen teoksiaan joka päivä.  Sibelius on ehkä tunnetuin suomalainen maailmallaa.

Sibelius Finland Experience on aito elämys, jonka kautta jokainen ymmärtää enemmän siitä, mitä Suomi ja suomalaisuus on.  Vierailijat saavat samalla mahdollisuuden tutustua professori Erik Bruunin loistavaan tuotantoon, joka grafiikallaan kertoo Suomesta yhtä kuvaavasti kuin Sibelius musiikillaan. Tuotannon taiteellinen neuvonantaja on Sibelius- Akatemian professori Erik T. Tawaststjerna ja tuottaja Vesa Ruotonen.

Konserttielämys antaa tilaisuuden tutustua upeaan Kansallissaliin, jonka v. 1901 ovat suunnitelleet arkkitehdit Gesellius, Lindgren ja Saarinen. Pohjolan talo ja sen Kansallissali ovat ehkä yksi kaupungin kauneimmista kokonaisuuksista. Salin intiimi tunnelma ja näyttävä kansallisromanttinen sisustus tarjoavat ylelliset puitteet elämyksen nauttimiseen.

Toivotamme teidät ja vieraanne tervetulleeksi tähän ainutlaatuiseen konserttielämykseen ja suurenmoiseen Kansallissaliin.  Taiteilija Hilda Flodinin vuolukivestä veistämät upeat kansanataruston hahmot ohjaavat elämykseen keskellä kaupunkia.  

220px-Sibelius_-_Finlandia,_Op._26_opening_motive.png
Finlandian alkutahdit

Matkanjärjestäjä-, yritys- ja ryhmämyynti:                               

Ryhmävarauslomake tai puh. +358 (20) 1557400 tai sähköpostitse: sibelius@airtouch.fi 

Yksittäiset asiakkaat :                                                  
Kansallissalista ovelta 1 tunti ennen esitystä tai www.lippupalvelu.fi tai  www.stromma.fi

 

Sibelius Finland Experience Launch


Sibelius Finland Experience konserttisarja järjestetään kesäkuukausina  2018

Jean Sibelius ( 1865-1957)  on Suomen kansallissäveltäjä ja hänen teoksensa kuvaavat Suomea, sen historiaa,  suomalaista kansanluonnetta ja niiden keskeisiä elementtejä.  Sibeliuksen omaleimaiset ja arvostetut teokset ovat saavuttaneet suuren suosion ympäri maailman. Lukuisat huipputaiteilijat, orkesterit  ja kapellimestarit esittävät hänen teoksiaan joka päivä.  Sibelius on tunnetuin suomalainen maailmassa.

Sibelius Finland Experience on aito elämys jonka kautta jokainen voi ymmärtää enemmän siitä mitä  Suomi ja suomalaisuus on.  Vierailijat saavat samalla mahdollisuuden tutustua professori Erik Bruunin loistavaan tuotantoon joka grafiikallaan kertoo Suomesta yhtä kuvaavasti kuin Sibelius musiikillaan.

Tämä 60 minuutin konserttielämys antaa myös  tilaisuuden tutustua Musiikkitaloon ja kokea sen arvostettu akustiikka ja tyylikäs ympäristö. Taiteellinen neuvonantaja on Sibelius- Akatemian professori Erik T. Tawaststjerna ja tuottaja Vesa Ruotonen.

Toivotamme teidät ja vieraanne tervetulleeksi tähän ainutlaatuiseen konserttielämykseen ja Kansallissaliin - keskellä kaupunkia.

velkendt firmalogoer http://1apotekonline.com/ Platte river Lægeklinik