Sibelius 150 Anniversary News

In honor of Jean Sibelius and to celebrate his 150 anniversary, the leading finnish Chef Patissier, Juha Rissanen has developed an Sibelius Finland Experience pastry to honor Jean Sibelius.

The Great-tasting pastry has a visual element designed by Professor Erik Bruun, and is made of Finnish ingredients, and Valrhonan Chocolate. The flavour reflects the Finnish nature, a mild taste of smoke and blueberry. The pastry is presented in co-operation with Sibelius family collegium and honors the heritage of Sibelius. The pastry is a great additional element to the daily, noon, Sibelius Finland Experience concert series at Helsinki Music Centre until 9th of august 2015.

Tatja Mäenpää and Juha Rissanen with SFE Pastry.png

 

Chef Patissier Juha Rissanen is trained in the Ecole du Grand Chocolat Valrhona in Tain d'Hermitagessa, France. His special expertise is chocolate.  He has been a Finnish chef on the national team from 2003-2010 and has been a member of Valrhona V-organization since 2007.

SFE Pastry with plate.png

 

The Sibelius Finland Experience pastry is available at the Helsinki Music Centre Restaurant and Cafeteria. It is also available in selected restaurants and cafeterias in Helsinki.  Private orders can be placed through www.suklaatapla.fi and more information on concerts at www.stopover.fi

 

 

Jean Sibelius juhlavuoden kunniaksi johtava suomalais kondiittori Juha Rissanen on kehittänyt Sibelius Finland Experience leivoksen Sibeliuksen kunniaksi.

Erinomaiselta maistuva leivos on visuaalisesti suunitellut Professori Erik Bruun. Leivos itsessän sisältää suomalaisia raaka-aineksia ja Valrhonan suklaata. Maku heijastaa suomalaista luontoa, lievä savun makua sekä mustikkaa. Leivos on luotu yhdessä Sibelius perheen kanssa ja tarkoituksena on kunnioittaa Jean Sibeliuksen perintöä. Leivos itsessään on loistava lisäys päivittäiseen tapahtuvaan Sibelius Finland Experience konserttiin Helsingin Musiikkitalolla läpi koko kesän 9 Elokuuhun saakka.

Tatja Mäenpää and Juha Rissanen with SFE Pastry.png

 

Kondiittori Juha Rissanen on koulutuksensa käynyt Ranskassa, Ecole du Grand Chocolat Valrhona, Tain d’Hermitagessa. Rissasen erikoistuminen on nimenomaan suklaassa. Hän on ollut suomen kansallis kokki joukkueessa vuonna 2003-20010 ja on jäsen Valrhona V-organization sitten vuoden 2007.

Sibelius Finland Experience Pastry 2015 with notes.png 

Sibelius leivosta pääset nauttimaan Helsingin Musiikkitalon ravintolassa sekä kahvilassa. Leivos on myös saatavilla valituissa kahviloissa ympäri Helsingin ydinkeskustaa. Erikoistilaukset voi tehdä www.suklaatapla.fi kautta. Lisää tietoa konserteista nettisivumme www.stopover.fi sivuston kautta.

Posted by

Share:

velkendt firmalogoer http://1apotekonline.com/ Platte river Lægeklinik