Milla von Weissenberg - musiikin lähettiläs

http://www.millaweissenberg.com/

Milla von Weissenberg (s. 1990) aloitti pianonsoiton Espoon Musiikkiopisto Juvenaliassa vuonna 1998. Hän on sittemmin jatkanut opintojaan Sibelius-Akatemian nuorisokoulutuksessa Hui-Ying Liu-Tawaststjernan ja Hamsa Al-Wadi Juriksen oppilaana sekä Niklas Pokin oppilaana Turun konservatoriossa, josta hän valmistui Sibelius-Akatemian opintojensa ohella muusikoksi erinomaisin arvosanoin, ennätysajassa syksyllä 2012.  

Tällä hetkellä Milla opiskelee Sibelius-Akatemian solistisessa koulutusohjelmassa opettajanaan professori Eero Heinonen ja Helsingin Metropoliassa pianopedagogin koulutusohjelmassa opettajinaan Valeria Resjan ja Heikki Pellinen. Milla on täydentänyt opintojaan lukuisilla mestarikursseilla, opettajista mainittakoon Severin von Eckardstein, Emanuel Krasovsky, Juhani Lagerspetz, Erik T. Tawaststjerna, Matti Raekallio, Antti Siirala, Henri Sigfridsson ja Ivari Ilja.

Milla von Weissenberg toimii musiikin saralla monipuolisesti: hän on intohimoinen lied-pianisti ja kamarimuusikko — opetustyö on hänelle sydämen asia. Milla on esiintynyt solistina, lied-pianistina ja kamarimuusikkona mm. Turun musiikkijuhlilla, Rauma Festivossa, Sibelius Celebrationsin konserttisarjassa ja Brinkhall soi –festivaalilla. Kautena 2014–2015 Milla konsertoi mm. Sibelius Finland Experience -konserttisarjassa Helsingin Musiikkitalon konserttisalissa pianisti Henrik Nissisen kanssa sekä Helsingin Kansallissalissa viulisti Natalia Vaskinovan kanssa.

Posted by

Share:

velkendt firmalogoer http://1apotekonline.com/ Platte river Lægeklinik