Culinary Experience Finland

Ever wondered what some of the traditional foods in Finland are? During this one hour program, you will get a guided tour from the chef in what foods are eaten in Finland and a bit of their history and how they became so popular amongst the Finnish people.

img_20150704_123112_19418063385_o.jpg

Time and location : Cooking Studio ESPA, Pohjois-Esplanadi 21 B, 00100, 4th floor, entrance beside coffee shop inside the yard door in the right corner of the yard.

Daily 12.00-13.00 during 15.6. – 31.8. 2015 Reservation for changes. Guest are asked to attend prior or exactly, Groups 10 min. prior Language : English , welcome words in finnish and swedish Price : € 50 Adults, Children under 7 years free of charge with parents Capacity : 35 guests at a time, with special arrangements maximum 60 guests Private functions available for minimum 30 guests charge

img_20150704_123731_19230518588_o.jpg

Finland has a pure nature and produce rich flavours that ground from four seasons, great soil, forest and pure water. CEF is a tasting and luncheon event that presents the culinary of Finland and gives an overview for the visitors interested in food to Finland. During the program the visitors learn about Finnish regional specialities, seasonal products, ingredients, production, export and related issues. History and future of Finnish Culinary scene is vital part of the show and we are happy to work with the best.The event gives insight to four seasons and specialities from Finland based on North, South, East and West. The menu is created so that main allergies and taken into consideration. Please advise if the guests have special allergies. The perfect location in the heart of the city, daily, noon arrangement secures a good access to visitors of all ages and preferences. It is a great experience which only takes an hour and is perfect also for people in Helsinki to go for during their lunch breaks.

img_20150704_121328_19230426270_o.jpg

 

 

Oletko koskaan joutunut vastaamaan kysymyksiin, mitä ruokaa te suomalaiset oikein syötte? Helsinki Culinary Experience on ohjattu näyttö kaikista suomalaisista perinne herkuista. Tunnin aikana maistellaan perinteistä ruokaa ja saadaan tietoa eri ruoista ja niitten valmistamisesta.

img_20150704_123731_19230518588_o.jpg

Helsinki Culinary Experience (CEF) käydään kokkikoulu ESPA:lla, Pohjois-Esplanadi 21 B, neljäs kerros. Sisäänkäynti sisäpihalta.

Joka päivä 15.6- 31.8 saakka. Minimi ryhmät ovat 10 henkilöä. Juontokieli käydään sekä suomeksi että englanniksi jotta ulkomaalaiset vieraat myös pysyvät mukana. Hinta on 50 euroa ja lapset alle 7 vuoden pääsevät vanhempien kanssa ilmaiseksi. Saliin mahtuu 35 henkilöä parhaillaan joten isommatkin ryhmät pääsevät maistamaan ruokia eri puolelta suomea.

img_20150704_121328_19230426270_o.jpg

CEF on maku elämys ja erillainen tapa viettää lounasta traditionaalisen suomalaisen ruoan parissa. Ohjelman aikana vieraat oppivat paikallisista ruokalajeista, sesonki tuotteista, ruoka-ainekset, tuotto, vienti ja tuonti. Ohjelman aikana on kokkimme paikalla kokoajan joka mielellään vastaa vieraiden kysymyksiin. Meny on ottanut huomion suurimmat allergia oireet mutta on kuiteskin hyvä varmistaa sopivuus etukäteenl

img_20150704_120638_19231826299_o.jpg

Posted by

Share:

velkendt firmalogoer http://1apotekonline.com/ Platte river Lægeklinik